KEURMERKSTYLIST INTERIEUR

Heb je moeite met het inrichting van je interieur? Kom je er niet uit qua kleur of sfeer? Kan je interieur wel een oppepper gebruiken? Roep dan de hulp in van een Keurmerkstylist interieur!

Een Keurmerkstylist interieur kijkt met een frisse blik naar je interieur en komt met originele oplossingen die passen bij je eigen smaak en stijl. Op basis van je woonvragen en -wensen wordt een concreet plan gemaakt. Dit kan een nieuwe indeling zijn, een compleet kleurplan, advies over materiaalkeuze of hulp bij het uitzoeken van de juiste verlichting. Door de bestaande ingrediƫnten op de juiste manier mixen ontstaat een nieuw fris interieur. Een Keurmerkstylist gaat daarbij uit van de huidige ruimte, de mensen die er wonen en de wensen die er zijn. Zin in een ander interieur? Een Keurmerkstylist helpt je graag!

KEURMERKSTYLIST VASTGOED

Wilt u graag dat uw woning snel en goed verkoopt? Een Keurmerkstylist vastgoed zorgt er voor uw woning optimaal wordt gepresenteerd. Essentieel om uw woning zo snel mogelijk en voor de juiste prijs te verkopen.

Een Keurmerkstylist vastgoed analyseert alle binnen- en buitenruimtes op afwerking, achterstallig onderhoud en inrichting en zorgt voor een optimale woningpresentatie. Met een beperkt budget en met als uitgangspunt het aanwezige meubilair wordt een toegankelijke sfeer neergezet. Zonder ingrijpende verbouwingen, maar door slim gebruik te maken van indeling, kleur, materiaal en accessoires. Zodat niets een geslaagde verkoop meer in de weg staat.